SchaalX

Klaar om één van de meest gewilde digital professionals te worden?

Met de SchaalX Digital Marketing en communicatie traineeships doe jij de kennis en ervaring op die jou tot een zeer gewilde professional in de arbeidsmarkt maakt. Tijdens ieder digital traineeship volg je masterclasses over de meest actuele en relevante onderwerpen in het vakgebied én leren we je vaardigheden in persoonlijk leiderschap, samenwerken, het managen van projecten en agile werken. De kennis die je opdoet breng je gelijk in de praktijk, omdat je tijdens het programma direct aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers.

Waarom jij een traineeship bij SchaalX moet volgen?

  • Samen groeien met andere Young Professionals.
  • Meest actuele kennis en skills in digital marketing en online communicatie.
  • Persoonlijk leiderschapstraject.
  • Én natuurlijk de leukste vrijmibo’s en uitjes met alle Young Professionals.

Wij zijn SchaalX

Wij helpen organisaties en kandidaten professioneel ontwikkelen in digital, marketing en communicatie. En daarvoor gaan we tot het uiterste, al meer dan 16 jaar met succes.

Neem gerust contact op voor een (digitaal) kopje koffie met onze recruiter Julia of bekijk hier onze traineeships.

Benieuwd naar de ervaringen van eerdere trainees?

Sem, digital marketing traineeship: 

“Voor mij bracht het traineeship de perfecte mix tussen werken en ontwikkelen. Het is mijn kans geweest om functies te bekleden waar ik als net afgestudeerde anders nooit de kans voor had gekregen.”

Wil jij meer weten over de ervaring van Sem met het traineeship? Dat lees je hier.

Tamara, digitaal communicatie traineeship:

“Binnen de traineeships van SchaalX volgen we een module Persoonlijk Leiderschap. Hierbij gaan we aan de slag met onderwerpen als kwetsbaarheid, kernwaarden, je persoonlijke leerdoelen, je impact vergroten en het werken in teams (nee, niet Microsoft Teams ?). In mijn werk zie ik terug hoe waardevol dit is. Van verschillende collega’s kreeg ik te horen hoe bijzonder het eigenlijk is dat je jezelf op een jonge leeftijd al zo goed leert kennen. Dat je weet wat jouw valkuilen zijn, maar ook weet waar jij energie en kracht uit haalt. Persoonlijke ontwikkeling vertaalt zich dan ook naar zakelijke ontwikkeling.”