Nederlandse Loterij | Stagiair Marketing

Stagiair Marketing 

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende meewerkstage in de marketing voor ons merk Staatsloterij? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op de functie Stagiair Marketing bij Nederlandse Loterij!

 

Organisatie

Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen.

Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen.

We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

 

Functie

Als Stagiair Marketing ben je onderdeel van een multidisciplinair team van het merk Staatsloterij dat samen verantwoordelijk is voor het totale resultaat. Staatsloterij werkt samen met de beste reclamebureaus van Nederland. De samenwerking is intensief en gezamenlijk creëren we diverse succesvolle en prijswinnende campagnes. Dat alles doen we met een betrouwbaar en verantwoord spelaanbod. 

 

De rol van Stagiair Marketing is enorm veelzijdig. Je ondersteunt het team bij de totstandkoming en de uitvoering van cross mediale proposities en campagnes. Denk hierbij aan werkzaamheden rondom campagnes als ‘de 10e kan het gebeuren’, de Droomsalaristrekking en ook de Oudejaarstrekking. Je werkt nauw samen met de verschillende marketing- en kanaalspecialisten op het gebied van media, online, social media. Jouw werkzaamheden zullen vooral ondersteunend zijn.

 

Functie eisen

  • Je volgt een HBO- of WO opleiding in relevante richting bijvoorbeeld Marketing of Commerciële Economie
  • Je bent creatief en communicatief sterk
  • Je bent proactief en strakke deadlines leveren jou geen stress op

 

Aanbod

  • Stagebegeleiding
  • Meewerkstage van 6 maanden voor 4/5 dagen in de week
  • Ruimte voor het ontwikkelen van je competenties en leerdoelen
  • Stagevergoeding
  • Interne sportschool met personal trainer

Een collegiale werksfeer vinden wij heel belangrijk. De lijnen zijn kort en je krijgt de ruimte en de vrijheid om je werkzaamheden op eigen wijze in te richten. We vinden jouw mening en inbreng belangrijk.

Ben jij het nieuwe talent waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan snel op deze stage! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via de mail. Mailen kan naar roos.groeneveld@nederlandseloterij.nl