Motivaction | Projectmedewerker bij M-select

Motivaction weet wat mensen drijft. Sinds 1984 achterhalen we dit door middel van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Via kwalitatief onderzoek gaan we met burgers en consumenten in gesprek over alledaagse en minder alledaagse onderwerpen. Ons team werft respondenten voor zowel zakelijk- als consumentenonderzoek. Voor de kwaliteit van het onderzoek is het van groot belang dat jij als projectmedewerker de juiste mensen uitnodigt. 

Over de functie

We bieden een uitdagende functie, waar je als projectmedewerker (M/V/X)  samen met de projectmanager verantwoordelijk bent voor het selectieproces van respondenten. Hierbij werk je ook nauw samen met kwalitatief onderzoekers. Bij de start van het selectieproces ga je samen met de projectmanager en de kwalitatief onderzoeker in gesprek om de doelgroep af te stemmen. De ene keer zijn jullie op zoek naar respondenten met jonge kinderen woonachtig buiten de Randstad en de andere keer gaan jullie op zoek naar zorgprofessionals of ICT-managers.

In samenwerking met de projectmanager maak je een plan om deze doelgroep te vinden en te enthousiasmeren voor deelname aan het onderzoek. Per selectie verschilt de opzet, soms werf je respondenten via onze M-select database en soms werf je respondenten met behulp van onze social media-accounts. Vervolgens zorgen jullie dat het nodige aantal respondenten op tijd gevonden is en handel je alle administratie af.

Daarnaast ondersteun jij als EEG-assistant tijdens EEG-onderzoek, in samenwerking met Alpha.One, de researcher. Het doel van het EEG-onderzoek is om inzicht te krijgen in hoe commercials door het brein worden verwerkt. Jij bent verantwoordelijk voor het prepareren en installeren van de respondent en het vergaren van de data.

 

Jouw werkzaamheden op een rij:

 • Werven en selecteren van respondenten voor intern kwalitatief onderzoek Motivaction én voor externe opdrachtgevers
 • Ondersteunen van de projectmanager bij het opzetten van vragenlijsten, steekproeven en mailings
 • Leveren van actieve bijdrage aan verschillende sub-teams binnen M-select zoals werving of social media
 • Ondersteunen van EEG-onderzoek door uitvoeren van data-acquisitie in samenwerking met onderzoekers van Alpha.One

Vacature Agenda Mselect

Klik op de afbeelding en bekijk een werkweek bij Motivaction in een nieuw tabblad

 

Deze baan is iets voor jou?

Als projectmedewerker houd je ervan om processen soepel te laten verlopen, beschik je over een goede dosis mensenkennis en ben je communicatief vaardig. Daarnaast:

 • Ben je tussen de 16 en 40 uur beschikbaar
 • Kun je goed werken onder druk en kom je met creatieve oplossingen
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring bij een callcenter of met projectmanagement is een pré!

 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een werkplek waarin je jouw communicatieve vaardigheden optimaal kunt inzetten
 • Een werkomgeving met doorgroeimogelijkheden tot projectmanager en veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Een training en ervaring in het meten van hersenactiviteit door middel van EEG
 • Samenwerken in een hecht team met gedreven collega’s en ervaren onderzoek-experts, die graag hun kennis delen
 • Een vergoeding van €15,95 per uur (incl. vakantiegeld & toeslag)

 

Door een divers samengestelde organisatie zijn wij beter in staat om commerciële en sociale vraagstukken in onze samenleving te analyseren en hierop te adviseren. Daarom streven wij naar diversiteit en inclusie bij Motivaction. Onze onderzoeken naar ontwikkelingen in de maatschappij kunnen we het beste doen als wij zelf ook een afspiegeling vormen van de bevolking. Iedereen is welkom om te solliciteren!

 

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie of onze manier van werken? Stuur een Whatsapp berichtje naar Amber Porsius (Teamleider M-select) via 0685039291. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatie en CV naar managementm-select@motivaction.nl.